Prezentarea generală a programului hotelier Vilicotel

Despre program - prezentare generală

Despre program - Vilicotel Hotelmanagement

Ideea:

Soluţia a fost dezvoltată de Ambo Systems în colaborare cu o firmă austriacă mai întâi pentru clienţi din Insulele Seychelles, sub numele de "Coral Hotelmanagement", ca soluţie "All in One" personalizată pe specificul zonei.

Pe baza acestui know-how a fost posibilă realizarea acestei soluţii complexe, care a înglobat un mare număr de funcţii şi acoperă toate nevoile hotelierilor.

Vilicotel este foarte apreciat în Austria, dovadă fiind peste 50 de implementări în cele mai diferite hoteluri din zona alpină.

Deviza noastră: "The best quality to a fair price" se regăseşte în politica de preţ pentru Vilicotel, precum şi în soluţiile de update, garanţia dezvoltării continue a produsului, protejând astfel investiţiile dumneavoastră în viitor.

Lansarea produsului

Prima versiune a programului este disponibilă din 15 octombrie 2003.

Funcţionalitate

O versiune complet funcţională a programului este disponibilă din martie 2004. Noi versiuni şi update-uri se pot găsi pe site. Activarea funcţiilor extinse ale programului se face prin cheia de înregistrare primită în momentul cumpărării programului. 


Elemente de bază şi tehnologii utilizate: 

Tehnologie

VILICOTEL oferă utilizatorului avantajele tehnologiei client-server. Permite utilizarea unei baze de date centrale şi accesul la aceasta din multiple staţii de lucru. Informaţiile sunt disponibile pentru fiecare staţie de lucru şi în acelaşi timp protejate împotriva accesului neavizat.

Server

Pentru server folosim un sistem fiabil de baze de date Firebird. Acest sistem gratuit dar în acelaşi timp foarte eficient ne permite să oferim Vilicotel la un preţ foarte atrăgător pentru clienţi. Firebird stochează datele într-un singur fişier, motiv pentru care clienţii pot administra datele centralizat (pentru mai multe hoteluri). Firebird rulează pe sisteme de operare Windows dar şi Linux.

Operare pe un singur calculator

Operarea este posibilă şi pe un singur calculator şi oferă funcţionalitate completă.

Dezvoltare

Aplicaţia a fost realizată în Borland Delphi 7.0. Delphi suportă o programare rapidă, oferă o interfaţă atractivă, funcţii puternice pentru accesul la baze de date, servicii web şi documente XML.

© 2004-2021 AMBO Systems - Nearshore Romania