Cariere


Avem sedii în două orașe pline de viață: Cluj-Napoca și Satu Mare. Echipa noastră este formată din oameni talentați și prietenoși, cu aptitudini diverse.

Fiecare membru al echipei este tratat în mod egal, avem un mediu de lucru deschis și incluziv pentru toți angajații.

Codul vestimentar este relaxat, spațiile de lucru sunt luminoase, cu o mulțime de plante și cafea la discreție.

hero-img

Ne străduim pentru succesul fiecărui client pe care îl preluăm, deoarece succesul lor este succesul nostru. Lucrăm deschis cu clienții noștri și ne bazăm pe feedbackul lor pentru a ne îmbunătăți continuu programele.

Nu încurajăm orgoliile personale. Indiferent de vârsta, experiența sau aspectul fiecărui membru al echipei, ceea ce contează este plus-valoarea pe care o persoană aduce în companie, iar onestitatea și transparența sunt calități esențiale.

Beneficii

Salarizare competitivă

Știm că salariul nu este singurul criteriu atunci când cauți un nou loc de muncă, însă este important și avem grijă să fii mulțumit.

Asigurare medicală

Vrem ca angajații noștri să fie în permanență în formă și sănătoși, așa că oferim o asigurare medicală privată extinsă.

Flexibilitate

Uneori este posibil să ai nevoie să rezolvi unele obligații personale în timpul programului de servici. Este perfect în regulă.

Prânzul este inclus

Te bucuri de mese de prânz gratuite sau de tichete de masă, cafea la discreție și de o selecție săptămânală de fructe proaspete.

Ieșiri în echipă

Ocazional organizăm mici ieșiri în oraș, astfel încât să putem sta de vorbă și relaționa și în alte medii decât cel al spațiului de birou.

Sport

Decontăm contravaloarea activităților sportive bazate pe abonament și încurajăm participarea membrilor echipei la evenimente sportive.

Vrem să vedem CV-ul tău

Indiferent de vârsta sau experiența pe care o ai ne bucurăm să primim CV-ul tău pe adresa de email job@ambo.ro.

Despre noi

Sistemele informatice VilicoRest sunt dezvoltate în cadrul companiei Ambo Systems. Află de ce venim la serviciu cu plăcere.