Setări personale


Primești programul gata de utilizare, configurat și personalizat pentru specificul facilității tale de cazare.

Însă, pentru orice eventualitate, ai acces permanent la o serie de setări pe care le vei putea personaliza oricând este cazul.
hero-img

Soft-ul hotelier Vilicotel este livrat „la cheie”, astfel încât îl vei putea utiliza fără limitări încă din prima zi: import de date, interconectare cu echipamente hardware, instructaj și setări personalizate – tehnicienii noștri parcurg toți pașii necesari astfel încât programul să reflecte modul de lucru din hotelul tău.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ INCLUSĂ

setari personale soft hotelier vilicotel

SETĂRI PERSONALE

Serviciul de asistență tehnică îți asigură răspunsuri și intervenții prompte din partea noastră oricând ai nevoie. Totodată ai acces permanent, direct în program, la o serie de setări personale, care îți permit să personalizezi setările oricând ai nevoie.

Setări personale

Drepturi de utilizare

Adaugi angajați individuali sau grupuri de angajați și setezi drepturi de utilizare cu acces deplin sau restricționat. Obții acces la toate informațiile, inclusiv jurnalele de activitate în program.

Aspect

Poți personaliza interfața grafică a programului prin setarea preferințelor de culoare și de afișaj pentru calendarul interactiv.

Setări clienți

Poți adăuga tipuri suplimentare de persoane precum copii cu intervale de vârstă diferite. De asemenea poți adăuga tipurile de acte de identitate acceptate și hobby-uri pe care să le atașezi ulterior oaspeților.

Setări contabile

Definești textele pentru registrul de casă, aloci drepturi diferențiate de operare în casă, adaugi metode de plată, etc.

Comunicare email

Putem interconecta programul cu serverul de email al hotelului tău, ceea ce îți permite să trimiți mesaje direct din program.

Taxe și TVA

Modifici, ștergi sau creezi tipuri noi de taxe sau valori TVA.

Setări rezervări

Poți să stabilești o perioadă de timp după depășirea căreia prerezervarile neconfirmate să fie șterse automat. Poți să setezi un număr minim cumulat de cazări pentru a acorda clienților fideli un discount și să definești orele zilei hoteliere.

Registru de casă

Evidențiază încasările și permite modificarea operațiunilor introduse pentru a face rectificări. Opțiunile de filtrare permit evidențierea rapidă a plăților făcute către un anumit client.

Setări zboruri

Centralizezi cursele aeriene prin care oaspeții sosesc la hotel pentru acces rapid la informații care să te ajute să organizezi transportul de la și înspre aeroport.

Setări facturare

Stabilești seria și numărul de început al facturilor, modul de formatare al datei pe factura precum și aspectul grafic al acestora.


Programează un demo și vezi cum functionează

Vilicotel îți permite să simplifici și să automatizezi toate operatiunile din unitatea turistică pe care o conduci. De la rezervări până la check-out, de la încasări până la contabilitate, fiecare operațiune este mai ușoară, mai rapidă și interconectată cu restul proceselor.

Prezentarea modului de lucru în program

Sesiune personalizată conform cu nevoile și cerințele tale

Clarificări și răspunsuri la orice întrebări

Contact Eva Muresan

Directoarea noastră de vânzări Eva Mureșan te va ajuta să afli în ce măsură Vilicotel este ceea ce cauți pentru afacerea ta.