Administrare camere


Gestionezi capacitatea hotelului, ai acces nelimitat la toate datele despre camere și despre facilitățile de cazare, evidențiezi punctele forte ale unității tale turistice.

  • Gestionare intuitivă a tipurilor de camere, a facilităților și a camerelor
  • Proces simplu de alocare a camerelor la recepție
  • Organizezi și urmărești ușor menajul camerelor
hero-img

Cum funcționează

Creezi sau personalizezi tipurile de camere și restul informațiilor relevante pentru o prezentare detaliată a ofertei hotelului tău. Beneficiezi de o imagine clară a capacității hotelului tău, sumarizată în calendarul de rezervări.

VEZI CAMERELE DISPONIBILE DINTR-O SINGURĂ PRIVIRE

 

administrare camere, operatiuni, camere disponibile, soft hotelier

GESTIONEZI CURĂȚENIA EFICIENT ȘI ÎN TIMP UTIL

 

administrare tipuri camere, soft hotelier vilicotel

Informații complete despre camere

Indiferent de numărul de camere existente în facilitatea ta de cazare, Vilicotel include funcționalități intuitive pentru administrarea tuturor tipurilor de camere, de la camere single la apartamente prezidențiale.

Datele despre camere sunt cât se poate de complete – nu vei simți lipsa vreunui câmp suplimentar.

Toate facilitățile posibile

Pentru a asocia facilități unei camere este suficient să le bifezi pe cele care corespund din lista de facilități predefinită.

Ai la îndemână o listă extinsă cu toate facilitățile pe care le poate avea o cameră turistică, dar poți oricând să adaugi și altele noi. 

facilitati camere, soft hotelier
blocare camere soft hotelier vilicotel

Camere în renovare?

Blochezi ușor camerele care necesită reparații sau renovări, fie individual din calendarul camerelor, fie prin selecție multiplă, prin simpla selectare a unui interval de timp alocat reparațiilor.

Camerele blocate afișează un cod de culoare specific și sunt excluse automat din lista camerelor disponibile, inclusiv în Booking engine sau în platformele externe de rezervări, pe toată perioada de timp selectată.

 

Organizezi menajul

Ai la îndemână trei statusuri de menaj pe care le poți folosi pentru a indica personalului de curățenie necesarul de menaj al camerelor: Curat, De curățat, Schimbat așternuturi – dar poți oricînd să le modifici, conform cu specificul operațiunilor din hotelul tău.

Necesarul de menaj al camerelor poate fi actualizat individual, pentru fiecare cameră în parte, sau prin selecție multiplă, și poate fi imprimat pentru a fi transmis cameristelor. Filtrele îți permit să vizualizezi rapid camerele în funcție de starea de curățenie.

starea camerelor, soft vilicotel

Funcționalități

Lista de facilități

Selectezi facilitățile tale din lista preexistentă sau creezi facilități noi, fără niciun fel de limitări, conform cu specificul camerelor tale.

Tipuri de cameră

Personalizezi tipurile de camere sau creezi altele noi. Poți încărca inclusiv imagini reprezentative pentru fiecare tip de cameră, pentru afișare în Booking engine.

Definire camere

Primești programul gata personalizat cu camerele unității tale, dar poți oricând să le modifici sau să adaugi altele noi, în limita licenței de utilizare, din doar câteva click-uri.

Menajul camerelor

Necesarul de menaj poate fi actualizat rapid, fie individual, fie prin selectarea mai multor camere odată. Camerele pot fi filtrate în funcție de starea menajului, iar lista rezultată poate fi imprimată pentru a fi înmânată personalului de curățenie.

Căutare rapidă

Ai o sumedenie filtre pentru a regăsi rapid camerele în funcție de criteriile selectate: număr, locuri în cameră, tip, situația menajului, camere libere, rezervate sau cu cazare în desfășurare, cazare în ziua curentă, plecări în ziua curentă, și altele.

Blocare camere

Camerele care necesită reparații sau renovări pot fi marcate cu un status și o culoare specifică, pe orice durată este nevoie, devenind automat indisponibile pentru rezervări.

Vizualizare camere

Ai tot timpul o imagine de ansamblu asupra situației camerelor în calendarul interactiv.

Camere cu masă

Poți vizualiza și imprima lista camerelor și a clienților care servesc masa în incintă.

Istoricul modificărilor

Toate operațiunile din program păstrează numele operatorului care le-a efectuat.

Interconectări

Tipul și numărul camerelor libere se sincronizează automat cu disponibilitatea din modulul de rezervare din pagina ta web și de pe platformele externe de rezervări asociate, fără să fie nevoie să faci ceva pentru aceasta.


Programează un demo și vezi cum functionează

Vilicotel îți permite să simplifici și să automatizezi toate operatiunile din unitatea turistică pe care o conduci. De la rezervări până la check-out, de la încasări până la contabilitate, fiecare operațiune este mai ușoară, mai rapidă și interconectată cu restul proceselor.

Prezentarea modului de lucru în program

Sesiune personalizată conform cu nevoile și cerințele tale

Clarificări și răspunsuri la orice întrebări

Contact Eva Pollac

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură Vilicotel este ceea ce cauți pentru afacerea ta.