Servicii și produse


Construiești meniul de servicii din oferta hotelului tău: transport, curățătorie, wellness, paturi suplimentare, acces piscină, etc. Livrezi oaspeților servicii și produse suplimentare, iar plata se înregistrează automat în contul de client.

  • Gestionezi serviciile suplimentare
  • Controlezi stocurile din minibar-uri
  • Urmărești ușor încasările
hero-img

Cum funcționează

Instrumentele de gestionare a serviciilor și produselor îți permit să promovezi oferta extinsă a hotelului tău și să centralizezi veniturile. 

Creezi manual în program serviciile suplimentare pe care le oferi oaspeților și gestionezi un mic stoc de produse. Preiei comenzile fără griji, deoarece programul se ocupă de restul: facturarea și raportarea vor funcționa aproape automat.

CREEZI SERVICII ADIȚIONALE

operatiuni soft hotelier servicii si produse

GESTIONEZI STOCUL DIN MINIBARURI

definire grupe de servicii

Definești servicii suplimentare

Programul include o listă de servicii predefinite – le poți asocia ofertei tale cu un singur clic. Totodată poți crea manual oricâte servicii suplimentare ai nevoie, conform cu oferta unității tale de cazare.

Definești stocul de produse

Poți defini mici stocuri de produse, precum cele din minibaruri, și să urmărești evidența acestora prin rapoarte specifice. 

Acest lucru îți oferă posibilitatea de a monitoriza și gestiona de la recepție stocul de produse din camere. Produsele achiziționate sunt înregistrate în contul de client sau pe cameră pentru a asigura facturarea adecvată, în timp ce rapoartele specifice te informează asupra nivelului stocului.

stoc de produse minibar soft hotelier
soft hotelier, filtrare servicii suplimentare

Găsești rapid orice comandă

Nu trebuie să petreci mult timp ca să vezi care este consumul suplimentar de servicii sau produse al unei camere – câteva click-uri sunt suficiente.

Filtrarea după clienți sau camere îți permite să identifici rapid serviciile sau produsele achiziționate de oaspeți.

Program POS pentru restaurante & baruri hoteliere

Ai nevoie de mai mult? 

Alături de beneficiile specifice, utilizarea soft-ului de restaurant VilicoRest îți aduce încă un avantaj suplimentar: este integrat cu programul hotelier, iar facturarea meselor este astfel mult mai ușoară. Clienții pot alege să plătească separat nota de plată de la restaurant sau aceasta poate fi transferată pe cameră. În plus, poți beneficia de meniu digital, preluarea comenzilor pe dispozitive mobile și monitor digital în zona de preparare a mâncării.

  • Transferul notei de plată de la restaurant pe cameră
  • Personalizezi sălile de masă pentru a reflecta cu exactitate restaurantul hotelului
  • Gestiune completă, stocuri și rețetar
soft restaurant, soft hotelier

Funcționalități

Creare servicii

Definești din câteva click-uri serviciile adiționale din oferta hotelului tău. Poți asocia valori TVA diferite fiecărui serviciu, de la caz la caz.

Gestionare stocuri

Gestionezi ușor serviciile existente - poți șterge, adăuga sau modifica detaliile aferente serviciilor cu mare ușurință, din doar câteva click-uri.

Rapoarte

Rapoartele specifice privind produsele îți permit să monitorizezi situația stocurilor.


Programează un demo și vezi cum functionează

Vilicotel îți permite să simplifici și să automatizezi toate operatiunile din unitatea turistică pe care o conduci. De la rezervări până la check-out, de la încasări până la contabilitate, fiecare operațiune este mai ușoară, mai rapidă și interconectată cu restul proceselor.

Prezentarea modului de lucru în program

Sesiune personalizată conform cu nevoile și cerințele tale

Clarificări și răspunsuri la orice întrebări

Contact Eva Muresan

Directoarea noastră de vânzări Eva Mureșan te va ajuta să afli în ce măsură Vilicotel este ceea ce cauți pentru afacerea ta.