Demo gratuit & fără obligații

Testezi pe cont propriu

Instalăm pe calculatorul tău o ediție demonstrativă a programului, pe care o testezi în voie timp de 30 de zile.

Instalarea versiunii demo se face online, prin intermediul programului TeamViewer – îl poți descărca din josul acestei pagini. Acesta ne permite să instalăm versiunea demonstrativă pe calculatorul tău de la distanță, prin intermediul internetului.

Vezi cum funcționează


Indiferent de locația ta, poți programa o prezentare a soft-ului hotelier Vilicotel sau instalarea unei versiuni demonstrative pe care să o testezi pe calculatorul tău timp de 30 de zile. Fără niciun fel de obligații.

Vrei să vezi dacă Vilicotel este ceea ce cauți?
Poți alege o prezentare online ori să testezi pe propriul calculator o versiune demonstrativă. Sau ambele.
hero-img
filter_1

Trimiți o solicitare

Stabilim de comun acord un interval de timp pentru instalarea versiunii demo. Dacă este cazul, te ajutăm să instalezi programul TeamViewer pe calculatorul tău.
filter_2

Instalăm pe echipamentul tău

Instalarea și configurarea efectivă a versiunii demo durează aproximativ două ore. Singurul lucru de făcut de către tine este să te asiguri că programul TeamViewer este deschis pe calculatorul pe care urmează să instalăm versiunea demo.
filter_3

Prezentare

Dacă dorești, poți beneficia suplimentar de o prezentare generală a programului. Pe toata durata valabilității versiunii demo rămânem la dispoziția ta pentru orice întrebări.
filter_4

Testezi fără obligații de cumpărare

La finalul perioadei de testare de 30 de zile programul devine inactiv și îl poți dezinstala. Utilizarea versiunii demonstrative nu îți creează niciun un fel de obligații de cumpărare.

Nu ai timp pentru versiunea demonstrativă?

Solicită o prezentare online

Solicită o sesiune de prezentare pentru a vedea modul de funcționare al softului nostru hotelier.

Prezentarea este interactivă, prin urmare vei putea adresa întrebări și vei putea stabili în ce măsură Vilicotel este potrivit pentru unitatea ta de cazare.

Durata prezentării: 15-30 minute

Răspuns la toate întrebările despre Vilicotel
Fără niciun fel de obligații


Programează o prezentare online sau o versiune demo și află cum să:

Contact Eva Pollac

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură Vilicotel este ceea ce cauți pentru afacerea ta.